Bölümümüz Öğrencisi Gaye Safi Okul Birincisi Olarak Mezun Oldu

28 Haziran 2023 Çarşamba

Bölümümüz öğrencisi Gaye Safi 2022-2023 akademik yılında üniversitemizden okul birincisi olarak mezun olmuştur. Okul birinciliği başarı belgesi Ardahan Valisi Sayın Hüseyin Öner tarafından; fakülte birinciliği başarı belgesi ise Ardahan Üniversitesi İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Musa Duman tarafından verilmiştir.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Biber 13. mezuniyet törenimizde şunları söylemiştir: “2008 de kurulan, genç bir üniversite olmamıza rağmen üniversitemiz; bilimsel, teknolojik gelişmeler ve akademik çalışmalar yönünden ülkemizin sayılı üniversiteler düzeyindeki yerini almıştır. Genç bir üniversite olmanın tüm imkânlarını birlikte paylaştığımız Ardahan Üniversitesi, TÜBİTAK’ın Alan Bazlı Yetkinlik Haritasında Türkiye’deki en iyi üniversiteler arasında yer alarak bizleri bir kez daha gururlandırmıştır. Emeği geçen tüm personelimizi tebrik ediyorum. Sevgili gençler, Türkiye’nin geleceğini inşa edecek olan sizlersiniz. Bir ülkenin gençleri nasılsa ülkenin geleceği de öyle şekillenir. Bu yüzden kendi gücünüzü ve potansiyelinizi bilmeli ve ona göre; dürüst, güvenilir, ahlaklı bir şekilde çok çalışmalısınız. Gelecekteki hayatınızda ancak bu şekilde başarılı olabilirsiniz. Önünüzde, kendiniz, aileniz ve ülkemize karşı sorumluluklarınızın olduğu bilinciyle yapacağınız çok şey var.  Her son yeni bir başlangıçtır bilinciyle kariyer basamaklarını hızla tırmanacağınıza olan inancımız tamdır. Bu süreçte elde edeceğiniz başarı ve toplumsal katkı siz ve aileniz kadar Ardahan Üniversitesi’ni de yüceltecek ve bizleri onurlandıracaktır”.

ARÜ 2023 Mezuniyet Töreni: https://www.youtube.com/watch?v=CdjxKxLKxqw